12 Haziran 2012 Salı

Eski sevgili klasiğii

Böyle bir insan grubu var bildiğiniz. Adamlar yemiyor, içmiyor ve kafalrında tek bir düşünce var. Nasıl rahatsız edebilirim. Nasıl hayatına sıçabilirim. Bitmiş gibi değil hiçbir şey onların gözünde.. Anlıyolar da anlamazdan geliyorlar ya da biz öyle mallarız ki nerde salak sümsük var onları buluyoruz Birde evre geçiriyor bunlar 
Evre 1: Umrumda değil.
Bu evrede hayatınızda görebileceğiniz en saçma hareketler yapılır. Ben ondan daha mutluyum. Ayrıldık ama umrumda değil gibi laflar. Halbuki umurlarındadır. Hergün profilinizi incelerler birşey yapmış mı fotoğraf atmış mı diye. Telefon ellerinde dolanırlar mal mal. Mesaj yazıp yazıp silerler. Ama dışarıya Her zaman 'Umrumda değil.' derler.
Evre 2 : Hayatıma sıçtın :
Bu evrede Aşk acısını yaşarlar gizlemezler. Herkes bilir özlediklerini. Siz de bilirsiniz. Ama sonra bir sinir gelir bunlara. Ben senin için şöyle yaptım. Şunlaradan vazgeçtim. Siz bu evrede herşey olursunuz. Orospu/ piç , yalancı , sahtekar, pislik , kötü kalpli , değersiz.. Tabi hepsi kuyruk acısındandır.Siz belkide hiçbir suçunuz olmadadığı halde kötü olursunuz. Nefret edilen sizsinizdir.
Evre 3: Geri Dön :
Bu evre en sıkıcı evredir. Yok işte gizli numaradan aramalar telefonda şarkı dinletmeler. ortak Arkadaşlarla haber yollamalar. Bazen de saçma sapan intihar numaraları. bunalımlar. Bittiğini idrak edemezler ve hayatı size zindan ederler. Acındırmalar duygu sömürüleri gırla gider yani..


 Evreler tamamlandıktan sonra da Rahat bırakmazlar sizi. yolda görsün ters ters bakmalar. Sizin olduğunuz mekanı terk etmeler falan filan. Gereksiz işler yanii. Bunlarla baş etmek zor. Ama Aşksız de olmaz herhalde. Aşk Güzeldirr :)
~Rippah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder